Plik konfiguracyjny ploter alphatech

Dyskusje dotyczące działania obsługi programu cncGraf

Autor tematu
stiwix
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 3
Posty: 7
Rejestracja: 21 sie 2017, 18:46
Lokalizacja: żywiec

Plik konfiguracyjny ploter alphatech

#1

Post napisał: stiwix » 20 paź 2017, 08:31

Witam,
mam ogromną prośbę, posiadam frezarkę alphatech young 1020, padł mi komputer i wszystko poszło... razem z plikiem konfiguracyjnym, oprogramowanie cncGraf lite, jeśli ktoś może przesłać w/w plik będę bardzo wdzięczny.

Już mam firma uporała się z tym szybko, także temat nie aktualny, chyba że ktoś potrzebuje;)



Tagi:


darecki6263
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 1
Posty: 22
Rejestracja: 24 sty 2018, 16:49

Re: Plik konfiguracyjny ploter alphatech

#2

Post napisał: darecki6263 » 24 lut 2018, 10:18

i jak ci maszyna służy?warta zakupu


Autor tematu
stiwix
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 3
Posty: 7
Rejestracja: 21 sie 2017, 18:46
Lokalizacja: żywiec

Re: Plik konfiguracyjny ploter alphatech

#3

Post napisał: stiwix » 21 sie 2018, 17:41

Po pół roku ale lepiej późno niż wcale, tak jak na razie z frezarką nie ma problemu jeszcze nie było awarii, szkoda tylko że maksymalna prędkość to tylko 3,5m/min.


kazuk
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 1
Posty: 21
Rejestracja: 30 lis 2016, 22:39
Lokalizacja: Kalisz

Re: Plik konfiguracyjny ploter alphatech

#4

Post napisał: kazuk » 10 sty 2019, 16:59

Pytanie do autora.
Czy na tej maszynie można ciąć blachę aluminiową 2mm na jedno przejście frezem 4mm ?


Autor tematu
stiwix
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 3
Posty: 7
Rejestracja: 21 sie 2017, 18:46
Lokalizacja: żywiec

Re: Plik konfiguracyjny ploter alphatech

#5

Post napisał: stiwix » 06 lut 2019, 19:07

Witam, nie mam pojęcia, tnę tylko drewno i drewnopochodne, najlepiej napisać do producenta


vegaz-13
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 07 lis 2021, 00:37

Re: Plik konfiguracyjny ploter alphatech

#6

Post napisał: vegaz-13 » 07 lis 2021, 00:46

Witam. teraz ja mam ten sam problem. powiesz mi jak sobie z nim poradziłeś? Jakiś sterownik zainstalowałem, jazda referencyjna wychodzi, posuwy ręczne działają, ale jak w cncgraf chcę wykonać już jazdę np. na punkt zerowy wyskakuje błąd sterownika smc5d... To samo gry chcę uruchomić frezowanie. Myślę że błąd jest ze sterownikiem. Powiesz mi jaki masz sterownik?

Mam również alphatech young 1020


OlwenOralie
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 17 lis 2021, 03:53

Re: Plik konfiguracyjny ploter alphatech

#7

Post napisał: OlwenOralie » 17 lis 2021, 03:57

Najlepsze wersje gier 2021 już dziś. Odwiedź stronę modpree.com

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „cncGraf”