Plik DXF i bez znaczacych danych

Tutaj prosze umieszczać rysunki, kody i inne prace, które można wykonać na maszynie CNC

Autor tematu
ryba1990
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 7
Rejestracja: 07 lip 2021, 06:31

Plik DXF i bez znaczacych danych

#1

Post napisał: ryba1990 » 19 paź 2021, 09:02

Witam, przy probie otwarcia pliku DXF mam komunikat " plik dxf bez znaczacych danych" czym to może być spowodowane ? bądź czy jest jakaś aplikacja w której mogę przemienić z pliku DXF na TCN. . Pozdrawiam



Awatar użytkownika

robal43
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1
Posty: 793
Rejestracja: 05 cze 2007, 11:49
Lokalizacja: Rzeszów
Kontakt:

Re: Plik DXF i bez znaczacych danych

#2

Post napisał: robal43 » 19 paź 2021, 11:06

Zrób to online . Darmowa strona z konwektorem plikow z dxf na dxf lub na dwg
Plotery plazmowe..
---CR Electronic
---Tormec (burny2.5)
---Stigal Dynamic
--- ajan plazma
Programy CAD/CAM :
-Lantek Expert
-Plazma 2 Vers. 2.40
-Wrykrys


brandnew
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 126
Rejestracja: 23 lut 2021, 21:01

Re: Plik DXF i bez znaczacych danych

#3

Post napisał: brandnew » 19 paź 2021, 17:39

ryba1990 pisze:przy probie otwarcia pliku DXF mam komunikat " plik dxf bez znaczacych danych" czym to może być spowodowane ?

A czy przypadkiem plik dxf nie jest pusty?

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „DXF, NC, HPGL, itp”