Który Admin się tak popisuje?

Opinie, uwagi, propozycje czyli wszystko o tym forum
Awatar użytkownika

Autor tematu
tuxcnc
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 4

Który Admin się tak popisuje?

Post napisał: tuxcnc » 24 wrz 2024, 05:36

Jak w tytule, niech się przyzna i wytłumaczy, jaki sens mają mieć takie działania.
Chodzi o nowego użytkownika member90582.html i jego spam i szambościek.
Żeby była jasność, nie jestem fanem Tuska i chętnie bym go zobaczył w więzieniu, ale życzyłbym sobie, żeby go oskarżano o faktyczne winy, a nie jakąś mityczną "przymusową wszechobecną niewolę umysłową i blokadę mentalną"... Nie oszukujmy się, człowiek który pisze takie bzdury jest zwykłym świrem, jego posty mają zerową wartość i jeszcze można narazić Forum na kłopoty,
A co robią Admini?
Najpierw rzecz najgłupszą z możliwych, czyli usunięcie pierwszego posta w temacie i niech sobie ludzie dyskutują nie wiadomo o czym...
Potem temat znika (i słusznie), ale świr zakłada nowy, w którym pisze (zapewne) to samo co w tym pierwszym i usuniętym...
Zamiast wariata zbanować, a temat usunąć, Admin go tylko zablokował, żeby nie można było komentować....
Ludzie, naprawdę można mieć różne poglądy i krytykować każdą władzę, każdą partię i każdego polityka, ale są pewne granice, których nie wolno przekraczać.
Jest coś takiego, co ja nazywam udzielaniem trybuny.
Po prostu jak się komuś u siebie pozwala głosić jakiekolwiek poglądy, to się bierze za to odpowiedzialność...

szopenn
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2

Re: Który Admin się tak popisuje?

Post napisał: szopenn » 24 wrz 2024, 08:00

:D :D wielbicie ko czy pisu to jedno, ale żeby tracić kontakt z rzeczywistością... :D temat został zablokowany a później spadnie, zdecydowałem o tym ja, dałem cynka jednemu z adminów i tak pogadaliśmy i stwierdziliśmy że będzie najlepiej. :D

Już jeden temat "wreszcie" jest, tam kolega mógł się dopisać... :D

PS. winy za które ty chciałbyś posadzić tuska są tak samo wyimaginowane, jak i tego kolesia z bloga. Obydwaj jedziecie na tym samym wózku -> urojenia.

Dodane 33 minuty 24 sekundy:
PS. Jak lubisz się kłócić z koniem i bronić tuska, to w tytm zblokowanym temacie masz podany adres gdzie możesz to zrobić, strona działa:
https://www.facebook.com/groups/bandycituska

Awatar użytkownika

JacekBelof
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Kontakt:

Post napisał: JacekBelof » 24 wrz 2024, 10:22

Tak się zastanawiam, czy ten koleś to piesek Kaczyńskiego, czy troll Putina.
Seria, w moim wykonaniu, to dwie sztuki, w tym jedna w odbiciu lustrzanym. :lol:

Steryd
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1

Post napisał: Steryd » 24 wrz 2024, 11:22

A to nie to samo? :P
Można?
Morzna!!!

Awatar użytkownika

Autor tematu
tuxcnc
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 4

Post napisał: tuxcnc » 24 wrz 2024, 12:05

szopenn pisze:
24 wrz 2024, 08:00
temat został zablokowany a później spadnie, zdecydowałem o tym ja, dałem cynka jednemu z adminów i tak pogadaliśmy i stwierdziliśmy że będzie najlepiej.
Jeżeli faktycznie Admin słucha porad trolla, to jest czym się martwić...

andrjalo
Posty w temacie: 1

Post napisał: andrjalo » 24 wrz 2024, 12:18

Naiwni ci którzy wierzą kłamcą czy PiS czy PO jakie to ma znaczenie jak Cię raz okłamał będzie to robił dalej to jaki sens ma dyskusja z takim człowiekiem że opowiada gruszki na wierzbie chcecie to wierzcie nie chcecie to uznajcie tylko prawdę a kłamców odrzucajcie

jasiu...
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)

Post napisał: jasiu... » 24 wrz 2024, 18:52

Moim zdaniem ten człowiek reklamuje swój blog. Jest to niedopuszczalne na tym forum, niezgodne z regulaminem. Tyle tylko chiałbym powiedzieć.

Awatar użytkownika

WZÓR
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 8

Post napisał: WZÓR » 24 wrz 2024, 23:28

tuxcnc pisze:
24 wrz 2024, 05:36
Jak w tytule, niech się przyzna i wytłumaczy, jaki sens mają mieć takie działania.
Chodzi o nowego użytkownika member90582.html i jego spam i szambościek.
Żeby była jasność, nie jestem fanem Tuska i chętnie bym go zobaczył w więzieniu, ale życzyłbym sobie, żeby go oskarżano o faktyczne winy, a nie jakąś mityczną "przymusową wszechobecną niewolę umysłową i blokadę mentalną"... Nie oszukujmy się, człowiek który pisze takie bzdury jest zwykłym świrem, jego posty mają zerową wartość i jeszcze można narazić Forum na kłopoty,
A co robią Admini?
Najpierw rzecz najgłupszą z możliwych, czyli usunięcie pierwszego posta w temacie i niech sobie ludzie dyskutują nie wiadomo o czym...
Potem temat znika (i słusznie), ale świr zakłada nowy, w którym pisze (zapewne) to samo co w tym pierwszym i usuniętym...
Zamiast wariata zbanować, a temat usunąć, Admin go tylko zablokował, żeby nie można było komentować....
Ludzie, naprawdę można mieć różne poglądy i krytykować każdą władzę, każdą partię i każdego polityka, ale są pewne granice, których nie wolno przekraczać.
Jest coś takiego, co ja nazywam udzielaniem trybuny.
Po prostu jak się komuś u siebie pozwala głosić jakiekolwiek poglądy, to się bierze za to odpowiedzialność...
Jak w tytule .
.... , na pewno nie tak jak ty.

Kilka cytatów znalezionych w twoich postach na tym Forum .
Wy pieprzycie
Co ty pieprzysz
takim debilom
A ty jesteś debilem
..... , więcej nie szukam , a jest ich sporo.

Takimi wypowiedziami staczasz się do poziomu kloszarda z pod 15 -ki.
Mamy na dzielni taki dom komunalny , w którym Burmistrz usadził sporą śmietankę pewnych ludzi , z którymi nie warto i wstyd przebywać.

Z tego powodu jako Moderator nie mam zamiaru się tobie spowiadać w jaki sposób te czynności wykonuję .
Jak coś się tobie nie podoba , to pisz do Administratora i zgłoś swoją osobę do bycia Moderatorem ..... , i rób to lepiej ode mnie.

Nie pozdrawiam

Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki

IMPULS3
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 3

Post napisał: IMPULS3 » 25 wrz 2024, 08:15

Ogólnie tematy około polityczne powinny być co jakiś czas wywalane. Nie ma sensu tego tu trzymać ani akceptować jakiś politycznych przekonań. Forum jest o czym innym a nie o polityce.
Ogólnie to nie wiem jak mozna śledzić te głupoty polityczne (i byc na bieżąco co który w TV powiedział) zamiast oddać się jakimś swoim przyjemniejszym rzeczom...

Awatar użytkownika

JacekBelof
Kontakt:

Post napisał: JacekBelof » 25 wrz 2024, 10:10

IMPULS3 pisze:Forum jest o czym innym a nie o polityce.
Hmm... to jak wytłumaczyć fenomen najdłuższego wątku na forum ("wreszcie")
Seria, w moim wykonaniu, to dwie sztuki, w tym jedna w odbiciu lustrzanym. :lol:

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „www.cnc.info.pl”