Który Admin się tak popisuje?
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
Który Admin się tak popisuje?
Jak w tytule, niech się przyzna i wytłumaczy, jaki sens mają mieć takie działania.
Chodzi o nowego użytkownika member90582.html i jego spam i szambościek.
Żeby była jasność, nie jestem fanem Tuska i chętnie bym go zobaczył w więzieniu, ale życzyłbym sobie, żeby go oskarżano o faktyczne winy, a nie jakąś mityczną "przymusową wszechobecną niewolę umysłową i blokadę mentalną"... Nie oszukujmy się, człowiek który pisze takie bzdury jest zwykłym świrem, jego posty mają zerową wartość i jeszcze można narazić Forum na kłopoty,
A co robią Admini?
Najpierw rzecz najgłupszą z możliwych, czyli usunięcie pierwszego posta w temacie i niech sobie ludzie dyskutują nie wiadomo o czym...
Potem temat znika (i słusznie), ale świr zakłada nowy, w którym pisze (zapewne) to samo co w tym pierwszym i usuniętym...
Zamiast wariata zbanować, a temat usunąć, Admin go tylko zablokował, żeby nie można było komentować....
Ludzie, naprawdę można mieć różne poglądy i krytykować każdą władzę, każdą partię i każdego polityka, ale są pewne granice, których nie wolno przekraczać.
Jest coś takiego, co ja nazywam udzielaniem trybuny.
Po prostu jak się komuś u siebie pozwala głosić jakiekolwiek poglądy, to się bierze za to odpowiedzialność...
Żeby była jasność, nie jestem fanem Tuska i chętnie bym go zobaczył w więzieniu, ale życzyłbym sobie, żeby go oskarżano o faktyczne winy, a nie jakąś mityczną "przymusową wszechobecną niewolę umysłową i blokadę mentalną"... Nie oszukujmy się, człowiek który pisze takie bzdury jest zwykłym świrem, jego posty mają zerową wartość i jeszcze można narazić Forum na kłopoty,
A co robią Admini?
Najpierw rzecz najgłupszą z możliwych, czyli usunięcie pierwszego posta w temacie i niech sobie ludzie dyskutują nie wiadomo o czym...
Potem temat znika (i słusznie), ale świr zakłada nowy, w którym pisze (zapewne) to samo co w tym pierwszym i usuniętym...
Zamiast wariata zbanować, a temat usunąć, Admin go tylko zablokował, żeby nie można było komentować....
Ludzie, naprawdę można mieć różne poglądy i krytykować każdą władzę, każdą partię i każdego polityka, ale są pewne granice, których nie wolno przekraczać.
Po prostu jak się komuś u siebie pozwala głosić jakiekolwiek poglądy, to się bierze za to odpowiedzialność...
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Re: Który Admin się tak popisuje?
wielbicie ko czy pisu to jedno, ale żeby tracić kontakt z rzeczywistością... temat został zablokowany a później spadnie, zdecydowałem o tym ja, dałem cynka jednemu z adminów i tak pogadaliśmy i stwierdziliśmy że będzie najlepiej.
Już jeden temat "wreszcie" jest, tam kolega mógł się dopisać...
PS. winy za które ty chciałbyś posadzić tuska są tak samo wyimaginowane, jak i tego kolesia z bloga. Obydwaj jedziecie na tym samym wózku -> urojenia.
Dodane 33 minuty 24 sekundy:
PS. Jak lubisz się kłócić z koniem i bronić tuska, to w tytm zblokowanym temacie masz podany adres gdzie możesz to zrobić, strona działa:
https://www.facebook.com/groups/bandycituska
Już jeden temat "wreszcie" jest, tam kolega mógł się dopisać...
PS. winy za które ty chciałbyś posadzić tuska są tak samo wyimaginowane, jak i tego kolesia z bloga. Obydwaj jedziecie na tym samym wózku -> urojenia.
Dodane 33 minuty 24 sekundy:
PS. Jak lubisz się kłócić z koniem i bronić tuska, to w tytm zblokowanym temacie masz podany adres gdzie możesz to zrobić, strona działa:
https://www.facebook.com/groups/bandycituska
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Kontakt:
Tak się zastanawiam, czy ten koleś to piesek Kaczyńskiego, czy troll Putina.
Seria, w moim wykonaniu, to dwie sztuki, w tym jedna w odbiciu lustrzanym.
-
- Posty w temacie: 1
Naiwni ci którzy wierzą kłamcą czy PiS czy PO jakie to ma znaczenie jak Cię raz okłamał będzie to robił dalej to jaki sens ma dyskusja z takim człowiekiem że opowiada gruszki na wierzbie chcecie to wierzcie nie chcecie to uznajcie tylko prawdę a kłamców odrzucajcie
-
Moim zdaniem ten człowiek reklamuje swój blog. Jest to niedopuszczalne na tym forum, niezgodne z regulaminem. Tyle tylko chiałbym powiedzieć.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 8
Jak w tytule .tuxcnc pisze: ↑24 wrz 2024, 05:36Jak w tytule, niech się przyzna i wytłumaczy, jaki sens mają mieć takie działania.
A co robią Admini?
.... , na pewno nie tak jak ty.
Kilka cytatów znalezionych w twoich postach na tym Forum .
..... , więcej nie szukam , a jest ich sporo.Wy pieprzycie
Co ty pieprzysz
takim debilom
A ty jesteś debilem
Takimi wypowiedziami staczasz się do poziomu kloszarda z pod 15 -ki.
Mamy na dzielni taki dom komunalny , w którym Burmistrz usadził sporą śmietankę pewnych ludzi , z którymi nie warto i wstyd przebywać.
Z tego powodu jako Moderator nie mam zamiaru się tobie spowiadać w jaki sposób te czynności wykonuję .
Jak coś się tobie nie podoba , to pisz do Administratora i zgłoś swoją osobę do bycia Moderatorem ..... , i rób to lepiej ode mnie.
Nie pozdrawiam
Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
- Posty w temacie: 3
Ogólnie tematy około polityczne powinny być co jakiś czas wywalane. Nie ma sensu tego tu trzymać ani akceptować jakiś politycznych przekonań. Forum jest o czym innym a nie o polityce.
Ogólnie to nie wiem jak mozna śledzić te głupoty polityczne (i byc na bieżąco co który w TV powiedział) zamiast oddać się jakimś swoim przyjemniejszym rzeczom...
Ogólnie to nie wiem jak mozna śledzić te głupoty polityczne (i byc na bieżąco co który w TV powiedział) zamiast oddać się jakimś swoim przyjemniejszym rzeczom...
-
- Kontakt:
Hmm... to jak wytłumaczyć fenomen najdłuższego wątku na forum ("wreszcie")IMPULS3 pisze:Forum jest o czym innym a nie o polityce.
Seria, w moim wykonaniu, to dwie sztuki, w tym jedna w odbiciu lustrzanym.