Dlaczego nie mogę uruchomić postprocesor ?

Dyskusje dotyczące SheetCam

Autor tematu
trzasu
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Posty: 1330
Rejestracja: 10 cze 2007, 00:16
Lokalizacja: o/Bełchatowa

Dlaczego nie mogę uruchomić postprocesor ?

#1

Post napisał: trzasu » 09 lut 2022, 17:40

Mam problem z SheetCAM, ikona postprocesor po wrzuceniu rysunku działa, niestety gdy przypisze do rysunku operację ikona postprocesora nie reaguje , co moze być przyczyną ? Żadnych błędów program nie wyrzuca. Cos trzeb odznaczyć, zaznaczyć, wcześniej wszystko działało ...




and93
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 1
Posty: 23
Rejestracja: 26 lis 2012, 18:17
Lokalizacja: krk

Re: Dlaczego nie mogę uruchomić postprocesor ?

#2

Post napisał: and93 » 26 kwie 2022, 19:27

Czy udało Ci się rozwiązać problem?
Dzisiaj po aktualizacji programu mam ten sam problem


szary11
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1
Posty: 375
Rejestracja: 16 lut 2011, 22:44
Lokalizacja: Tarnogród

Re: Dlaczego nie mogę uruchomić postprocesor ?

#3

Post napisał: szary11 » 27 kwie 2022, 09:09

U mnie, działa poprawnie wersja 7.1.22 i nie ciągnie żadnych nowszych.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „SheetCam”