Autodesk Fusion 360 - kącik porad


jarucki
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 20
Posty: 760
Rejestracja: 11 sty 2011, 23:40
Lokalizacja: okolice nałęczowa

Re: Autodesk Fusion 360 - kącik porad

#571

Post napisał: jarucki » 22 lut 2022, 12:17

https://a360.co/3JM4Dbm

Jak widzicie tam jest prosty element.



Tagi:


Fusionmaster
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 7
Rejestracja: 27 sie 2021, 08:05

Re: Autodesk Fusion 360 - kącik porad

#572

Post napisał: Fusionmaster » 22 lut 2022, 13:13

@jarucki
Niestety ale windows 7 jest już nie wspierany. Dlatego ten błąd CI się pojawia.Minimum windows 8.

Zachęcam do przeglądnięcia spolszczenia mojego autorstawa: www.Fusion360.pl/Spolszczenie


jarucki
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 20
Posty: 760
Rejestracja: 11 sty 2011, 23:40
Lokalizacja: okolice nałęczowa

Re: Autodesk Fusion 360 - kącik porad

#573

Post napisał: jarucki » 22 lut 2022, 13:22

Jednak jestem zacofany
Idę zobaczyć u młodego czy będzie działało


jarucki
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 20
Posty: 760
Rejestracja: 11 sty 2011, 23:40
Lokalizacja: okolice nałęczowa

Re: Autodesk Fusion 360 - kącik porad

#574

Post napisał: jarucki » 22 lut 2022, 22:58

Banga!
Dziękuję za Pomoc

Niebawem tu wrócę ;)


Adrian M.
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 13
Posty: 184
Rejestracja: 02 lis 2012, 21:26
Lokalizacja: Oświęcim

Re: Autodesk Fusion 360 - kącik porad

#575

Post napisał: Adrian M. » 03 kwie 2022, 12:28

Cześć, pytanie o obróbkę zgrubną w toczeniu. Mam do wykonania element z pochyloną ścianą 10stopni, półfabrykat do niego również ma podobne pochylenie. Czy jest opcja aby narzędzie toczyło zgrubnie po kącie 10 stopni a nie poziomo lub pionowo? Detal ma 60HRC więc parametry małe i czas długi, chciałbym ograniczyć czas dojazdów oraz odjazdów a zwiększyć czas pracy narzędzia w materiale.

Pozdrawiam,
Adrian M.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Autodesk Software (Autocad, Inventor etc) ”