Alphacam 2015 R1 - do pobrania za darmo!

Alphacam

Autor tematu
dlewczuk
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 4
Posty: 65
Rejestracja: 11 lut 2015, 12:46
Lokalizacja: Siedlce

Alphacam 2015 R1 - do pobrania za darmo!

#1

Post napisał: dlewczuk » 12 lut 2015, 15:33

Witam,
W ciągu kilku dni będzie możliwość pobrania najnowszej wersji Alphacam 2015R1.

Po pobraniu możemy uruchomić oprogramowanie w trybie domowym, który pozwala na pracę z systemem. Możemy ćwiczyć i uczyć się nowych rzeczy.

Po zainstalowaniu należy kliknąć prawym przyciskiem myszy na Menadżera Licencji i wybrać Tryb Domowy (Homework Mode).

Obrazek

Link do pobrania wkrótce!

A w międzyczasie zapraszam do zapoznanie się z nowościami Alphacam 2015R1
http://youtu.be/5qJKNsG_4TY?list=PL-hC7 ... 3do683a1ob

Jeśli macie jakieś pytania piszcie śmiało ;)

Pozdrawiam!



Tagi:


Autor tematu
dlewczuk
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 4
Posty: 65
Rejestracja: 11 lut 2015, 12:46
Lokalizacja: Siedlce

#2

Post napisał: dlewczuk » 20 lut 2015, 15:02

Już jest! Alphacam 2015 R1 do pobrania za DARMO!

http://www.cns.pl/Pobierz-AlphaCAM.aspx

A dodatkowo kompletny tutorial pozwalający przygotować detal i jego obróbkę od początku do końca!

1. Rysowanie geometrii
http://youtu.be/1BAWX1yV9Pg

2. Podstawowe obróbki
http://youtu.be/1P3j1dbVkD4

Gdybyście mieli jakieś pytania, piszcie :)

Awatar użytkownika

skoti
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Posty: 1743
Rejestracja: 28 gru 2004, 23:56
Lokalizacja: Rybnik

#3

Post napisał: skoti » 02 mar 2015, 21:16

Juz nie można go pobrać ? Zarejestrowałem się na stronie ale link który dostałem jest nieaktywny .


Autor tematu
dlewczuk
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 4
Posty: 65
Rejestracja: 11 lut 2015, 12:46
Lokalizacja: Siedlce

#4

Post napisał: dlewczuk » 03 mar 2015, 10:07

U mnie wszystko działa. Być może odbywały się jakieś prace na serwerze.

Proszę sprawdzić jeszcze raz.

Awatar użytkownika

skoti
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Posty: 1743
Rejestracja: 28 gru 2004, 23:56
Lokalizacja: Rybnik

#5

Post napisał: skoti » 03 mar 2015, 15:53

No niestety dalej nie działa . Link prowadzi do strony 404 .


Adrian M.
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 184
Rejestracja: 02 lis 2012, 21:26
Lokalizacja: Oświęcim

#6

Post napisał: Adrian M. » 03 mar 2015, 19:27

Potwierdzam informację o niedziałającym linku.

Pozdrawiam,
Adrian M.


Autor tematu
dlewczuk
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 4
Posty: 65
Rejestracja: 11 lut 2015, 12:46
Lokalizacja: Siedlce

#7

Post napisał: dlewczuk » 04 mar 2015, 12:57

Proszę spróbować następujących sposobów:
1. Użyć innej przeglądarki.
2. Nie klikać w link lewym przyciskiem myszy, tylko prawym i wybrać skopiuj adres odnośnika.
3. Użyć innej skrzynki pocztowej.

Jeżeli te sposoby nie pomogą to proszę o prywatną wiadomość z adresem email, który podaliście w formularzu i na ten adres wyślę bezpośredni link do pobrania Alphacama.


Dawidotcz
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 1
Posty: 18
Rejestracja: 24 lut 2012, 16:35
Lokalizacja: Trójmiasto i okolice

#8

Post napisał: Dawidotcz » 23 paź 2015, 00:01

Dlaczego nowy Alphacam nie pozwala zapisywać plików dla starszych wersji oprogramowania? Wcześniejsze edycje pozwalały na to.Pozdrawiam.


Hubertof
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 4
Rejestracja: 03 gru 2015, 19:32
Lokalizacja: Ząbki

#9

Post napisał: Hubertof » 07 sty 2016, 15:57

Czy jest możliwość zmiany języka na polski?

Awatar użytkownika

Segitarius
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1
Posty: 385
Rejestracja: 15 lut 2011, 19:07
Lokalizacja: Zielona Góra

Re: Alphacam 2015 R1 - do pobrania za darmo!

#10

Post napisał: Segitarius » 06 lis 2021, 11:49

Cześć. Czy temat jest aktualny? Poskubałbym tego alphacama chętnie a link nie działa.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Alphacam”