|
CNC FORUM
Amatorskie maszyny CNC
|
|
|
Poznań - gdzie kupić narzędzia skrawające ? |
| Autor |
Wiadomość |
clipper7
Specjalista poziom 2 clipper7

Pomógł: 36 razy Dołączył: 06 Sty 2007 Posty: 496 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2008-02-04, 20:54 Poznań - gdzie kupić narzędzia skrawające ?
|
|
|
| Gdzie w Poznaniu lub okolicy jest godny polecenia sklep z dobrymi narzędziami i akcesoriami do toczenia, frezowania itp., taki, jak kiedyś był na ul. Wodnej ? |
_________________ Jeżeli pomogłem - nie zapomnij kliknąć POMÓGŁ |
|
|
|
 |
Draco
Specjalista poziom 2 tokarki cnc...

Pomógł: 28 razy Dołączył: 24 Cze 2007 Posty: 387 Skąd: Świdwin / Walsall
|
Wysłany: 2008-02-06, 01:23
|
|
|
przejdz sie na targi machtool, zapoznaj sie z kilkoma dostawcami i nie bedziesz musial szukac sklepow. jak dobry kontakt znajdziesz i bedziesz dobrym klientem to i bedziesz mial u nich czeste promocje. jakich firm narzedzia szukasz? proponuje nawiazac kontakt z ta firma:
http://www.stem.profit.pl/
maja dosyc duzy asortyment i wiekszosc potrzebnych narzedzi moga zdobyc. ceny rowniez nie sa wygorowane a towar sami przywoza do klienta. |
_________________ - Tokarki CNC -
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Wystarczy jak nacisniesz "pomogl"... |
|
|
|
 |
clipper7
Specjalista poziom 2 clipper7

Pomógł: 36 razy Dołączył: 06 Sty 2007 Posty: 496 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2008-02-06, 08:19
|
|
|
| Ja jestem zwykłym amatorem, kupuję poszczególne sztuki. Chcę dotknąć narzędzia, zanim je kupię, pogadać ze sprzedawcą.....Po prostu jestem starej daty. Hurtownia wygląda OK, ale ani katalogu, ani cennika, o wszystko trzeba pytać i dzwonić. Taki klient tylko ich zdenerwuje, zysk żaden a roboty sporo. |
_________________ Jeżeli pomogłem - nie zapomnij kliknąć POMÓGŁ |
|
|
|
 |
GONZOLITO
Nowy użytkownik

|
Wysłany: 2008-06-26, 20:05 Narzędzia do odróbki kamienia
|
|
|
| Panowie czy ktoś wie gdzie można kupić narzędzia do obróbki kamienia?prosił bym o jakiś adres stonki sklepu. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| sponsorem forum jest www.akcesoria.cnc.info.pl |
Informacje na witrynie cnc.info.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, cnc.info.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych cnc.info.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. Cnc.info.pl jest przeciwna łamaniu zabezpieczeń oraz łamaniu praw autorskich, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt:
Administrator |
|
www.akcesoria.cnc.info.pl
• silniki krokowe • Łożyska liniowe • śruby trapezowe i kulowe
|