|
tokarz.. frezer - stomatologiem |
| Autor |
Wiadomość |
markcomp77
Specjalista poziom 3

Pomógł: 43 razy Dołączył: 18 Wrz 2004 Posty: 1967 Skąd: k/w-wy
|
|
|
|
 |
pukury
Specjalista poziom 3 no i co teraz ?

Pomógł: 76 razy Dołączył: 23 Lis 2004 Posty: 1637 Skąd: kraków
|
Wysłany: 2008-07-29, 15:09
|
|
|
witam !
a co ? - jak specjalista od mostów betonowych może być prezesem Narodowego Banku Polskiego to tokarz nie może " borować " ?
sam jestem tokarzem i rękę mam pewną - jak by ktoś chciał to chętnie mu jakiegoś ząbka podreperuję ! ( mam wałek giętki i chińską frezarkę )
liczy się talent a nie papierek |
_________________ pukury - bez majzla i młota to nie jest robota !! |
|
|
|
 |
Kuba_77
Nowy użytkownik

|
Wysłany: 2008-07-29, 15:46
|
|
|
Widać dentyści boją się konkurencji |
|
|
|
 |
Wodzu
Specjalista poziom 3

Pomógł: 10 razy Dołączył: 29 Lip 2006 Posty: 681 Skąd: z sasiedztwa
|
Wysłany: 2008-07-30, 00:12
|
|
|
| Obróbka to obróbka, widać człowiek postanwoił obrabiać torche inny materiał, tu dziurka tam dziurka, pofrezujem, poszlifujem ............. |
_________________ Prawda leży pośrodku -Arystoteles.Może dlatego wszystkim zawadza -Wodzu. |
|
|
|
 |
darkghoust
Specjalista poziom 1 darkghoust

Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Kwi 2007 Posty: 100 Skąd: Cięćk/Warszawa
|
Wysłany: 2008-07-30, 20:50
|
|
|
| Z zawodu jestem kucharz a pracuje na 4 osiowej frezarce. W polsce jest wszystko możliwe |
_________________ lubię duuże zabawki |
|
|
|
 |
namemartin
Specjalista poziom 1

Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Mar 2008 Posty: 153 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2008-07-31, 14:08
|
|
|
| darkghoust napisał/a: | | Z zawodu jestem kucharz a pracuje na 4 osiowej frezarce. W polsce jest wszystko możliwe |
Jest możliwe, ale uprawnienia to podstawa. Szczególnie jeśli chodzi o leczenie żywych ludzi!
Dobrze się stało. Jednego chorego doktorka mniej |
_________________ W dzień obchodź się z żoną jak z przyjacielem, w nocy jak z przyjaciółką. |
|
|
|
 |
adam Fx
Specjalista poziom 3 MTS CNC

Pomógł: 23 razy Dołączył: 04 Lip 2004 Posty: 613 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 2008-07-31, 18:51
|
|
|
| to ze mam papier to nieznaczy ze jest dobry .. albo lepszy od tego bez ...mam papier na suwnice ale jest wiel osób co nie zdałey egzaminu ale władaja nia lepiej oedemnie .. |
_________________ sorki za wszystkie b??dy ... (dyslektyk)
http://pl.youtube.com/watch?v=0uruPlVes7E
praca spawacza mnie przeistacza:D |
|
|
|
 |
namemartin
Specjalista poziom 1

Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Mar 2008 Posty: 153 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2008-07-31, 20:16
|
|
|
| adam Fx napisał/a: | | to ze mam papier to nieznaczy ze jest dobry .. albo lepszy od tego bez ...mam papier na suwnice ale jest wiel osób co nie zdałey egzaminu ale władaja nia lepiej oedemnie .. |
.....łorewer..... Oj pewnie, że nie znaczy... Ja o zdrowiu człowieka Ty o maszynach...
A to już ryzyko pracodawcy, że zezwala na operowanie suwnicą osobom bez wymaganego upwarnienia. Spadnie komuś kilka ton na głowę to pracodawca za to odpowie.... Taka głupia mentalność ludzka... |
_________________ W dzień obchodź się z żoną jak z przyjacielem, w nocy jak z przyjaciółką. |
|
|
|
 |
domino-mch
Sympatyk forum poziom 2

|
Wysłany: 2008-08-06, 10:44
|
|
|
| Swoją drogą ciekawe skąd ten "stomatolog" potrafił leczyć, wiedział co robić. W końcu pewnie od razu nie wpadł. |
|
|
|
 |
giuseppe
Czytelnik forum poziom 3

|
Wysłany: 2008-08-06, 14:04
|
|
|
Jego żona miała praktykę lekarską kilka czy kilkanaście lat, to se chłop podejrzał, a jak zmarła to chciał kontynuować małżeńskie tradycje |
_________________ Udzielam się w kwestiach o których mam minimum blade pojęcie. O resztę wolę zapytać. |
|
|
|
 |
|
|