|
CNC FORUM
Amatorskie maszyny CNC
|
|
Przesunięty przez: chaos 2006-10-30, 23:55 |
Dowcipne skojarzenie CNC |
| Autor |
Wiadomość |
mały nieuk
Nowy użytkownik

|
Wysłany: 2007-02-15, 19:22
|
|
|
| całkowicie niecodzienne czasy |
|
|
|
 |
Obleśny Szczur
Stały bywalec

|
Wysłany: 2007-04-04, 22:12
|
|
|
CałoNocna Cisza
Córka NieCnotka
Czyste Nogi Ciaglę
Czekam Na Ciemność
Cukierek Na Cycku
Całkiem Niezłe Cymbałki
Czas Na Cukierki
Chcica Na Cukinie (Ciebie, Cukierka, Cycki etc.)
Cycek Nie Cukierek
Ciągle Nie Ciućkaj! |
|
|
|
 |
wood carver
Specjalista poziom 3 Łukasz

Pomógł: 16 razy Dołączył: 28 Lip 2006 Posty: 806 Skąd: małopolska
|
Wysłany: 2007-05-12, 18:30
|
|
|
| Czegoś Nie Czaje? |
|
|
|
 |
DZIKUS
Specjalista poziom 3

Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 1083 Skąd: ST. WOLA / W-WA
|
Wysłany: 2007-05-14, 22:51
|
|
|
| czysta nieogolona cipka |
|
|
 |
micro
Znawca tematu

Pomógł: 3 razy Dołączył: 20 Lut 2005 Posty: 95 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2007-05-14, 23:18
|
|
|
| Całkiem Niegrzeczna Celinka . |
|
|
|
 |
Piotrjub
Specjalista poziom 3

Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2005 Posty: 1153 Skąd: Gdansk
|
Wysłany: 2008-08-09, 01:12
|
|
|
Wczoraj wybrałam sie na imprezę z moimi kolezankami. Powiedziałam mojemu męzowi, ze wroce o połnocy. 'Obiecuje ci kochanie, nie wroce ani minuty pozniej'- powiedziałam i wybyłam. Ale. impreza byla cudowna!!! Drinki, balety, znow drinki, znow balety, i jeszcze więcej drinkow, było tak fajnie, ze zapomniałam o godzinie!!!!.. Kiedy wrociłam do domu była 3 nad ranem. Wchodze do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słysze tą wscieklą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowalam, ze moj maz się obudzi przy tym kukaniu, dokonczyłam sama kukac jeszcze 9 razy... Bylam z siebie bardzo dumna i zadowolona, ze chociaz pijana w cztery dupy, nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do glowy - po prostu uniknęłam awantury z męzem...!!!! Szybciutko połozyłam się do łozka, mysląc jaka to ja jestem inteligenta! Ha!!!!
.Rano, podczas śniadania, mąz zapytał o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, ze o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. 'Oh, jak dobrze, jestem uratowana....' - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła. Moj maż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc: 'Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką'. Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem: 'Taaaak?? A dlaczego, kochanie?' A on na to: Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O kurwa!!!' znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nastąpnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła se głośnego bąka i szybko zaczęła chrapać........ |
|
|
|
 |
quarkq
Czytelnik forum poziom 3

|
Wysłany: 2008-10-02, 19:03
|
|
|
Cycki Nasze Cycki
Całować Na Całego |
_________________ operatorcnc (Heidenhain, Acramatic 2100) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| sponsorem forum jest www.akcesoria.cnc.info.pl |
Informacje na witrynie cnc.info.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, cnc.info.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych cnc.info.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. Cnc.info.pl jest przeciwna łamaniu zabezpieczeń oraz łamaniu praw autorskich, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt:
Administrator |
|
www.akcesoria.cnc.info.pl
• silniki krokowe • Łożyska liniowe • śruby trapezowe i kulowe
|