|
CNC FORUM
Amatorskie maszyny CNC
|
|
|
STEPPER3: lista spo?eczna 3... RUSZY?A |
| Autor |
Wiadomość |
markcomp77
Specjalista poziom 3

Pomógł: 43 razy Dołączył: 18 Wrz 2004 Posty: 1967 Skąd: k/w-wy
|
Wysłany: 2005-09-30, 15:57 STEPPER3: lista społeczna 3... RUSZYŁA
|
|
|
ruszyła weryfikacja 1 i 2
prosimy o zgłaszanie się chętnych - zamówienie będzie składane w przyszłym tygodniu... a trzeba zdążyć z weryfikacją chętnych na członków listy
zapisy na markcomp77@o2.pl
wątek listy społecznej 3
http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?p=7836 |
_________________ z poważaniem
MARKcomp77 |
|
|
|
 |
DZIKUS
Specjalista poziom 3

Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 1073 Skąd: ST. WOLA / W-WA
|
Wysłany: 2005-09-30, 19:35
|
|
|
| dobra, ale ostatecznie co kupujemy???? jesli sa to silniki o momencie w granicach 2Nm i w cenie ok 120zl biore cztery sztuki, zaliczke daje osobiscie temu gosciowi z wawy ktory ma je sprowadzic.. |
|
|
 |
lisow1
Specjalista poziom 1

Pomógł: 5 razy Dołączył: 02 Gru 2004 Posty: 265 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2005-09-30, 22:17
|
|
|
| Dla mnie 3 szt. |
|
|
|
 |
markcomp77
Specjalista poziom 3

Pomógł: 43 razy Dołączył: 18 Wrz 2004 Posty: 1967 Skąd: k/w-wy
|
Wysłany: 2005-10-01, 09:30
|
|
|
| lisow1 napisał/a: | | Dla mnie 3 szt. |
wpisałem kolegę na listę...
zapraszam do zgłoszeń i dyskusji w wątku listy społecznej 3 - STEPPER3
http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?p=7854 |
_________________ z poważaniem
MARKcomp77 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| sponsorem forum jest www.akcesoria.cnc.info.pl |
Informacje na witrynie cnc.info.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, cnc.info.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych cnc.info.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. Cnc.info.pl jest przeciwna łamaniu zabezpieczeń oraz łamaniu praw autorskich, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt:
Administrator |
|
www.akcesoria.cnc.info.pl
• silniki krokowe • Łożyska liniowe • śruby trapezowe i kulowe
|