|
CNC FORUM
Amatorskie maszyny CNC
|
|
|
Silniki do plotera A2 |
| Autor |
Wiadomość |
deemon
Znawca tematu

|
Wysłany: 2005-06-05, 11:10 Silniki do plotera A2
|
|
|
Witam.To mój pierwszy post tutaj.Mam pytanie - chciałbym zbudować ploter rysującyA2. Na allegro znalazłem silniczki. W odpowiedzi o specyfikacje dostałem coś takiego(załącznik) Czy będą się one nadawać do pociągu. Przypominam że format to A2. A pociąg będzie się odbywał za pomocą śruby (ugięcię na długości 1 m już zniwelowałem - moja konstukcja) Proszę o jak najszybszą odpowiedź:)
getAttachment.pdf
|
Pobierz Plik ściągnięto 809 raz(y) 95,69 KB |
|
|
|
|
 |
lisow1
Specjalista poziom 1

Pomógł: 5 razy Dołączył: 02 Gru 2004 Posty: 265 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2005-06-05, 12:27
|
|
|
| Zdecydowanie nie. Za maŁe silniczki, za duży obszar pracy. Jak chcesz to mam sporo silników do sprzedania, moge Ci podesŁać. Pozdro:lol: |
|
|
|
 |
deemon
Znawca tematu

|
Wysłany: 2005-06-06, 10:26 Super
|
|
|
| Byłbym wdzięczny za jakieś sugestie i specyfikacje odnośnie czegoś odpowiedniego.Czekam na informnacje o odpowiednim silniku i o cenach. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| sponsorem forum jest www.akcesoria.cnc.info.pl |
Informacje na witrynie cnc.info.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, cnc.info.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych cnc.info.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. Cnc.info.pl jest przeciwna łamaniu zabezpieczeń oraz łamaniu praw autorskich, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt:
Administrator |
|
www.akcesoria.cnc.info.pl
• silniki krokowe • Łożyska liniowe • śruby trapezowe i kulowe
|