|
CNC FORUM
Amatorskie maszyny CNC
|
|
|
Gdzię można kupić śruby trapezowe o dł. pow 3m? |
| Autor |
Wiadomość |
berrrcik21
Specjalista poziom 1 Robert

Pomógł: 3 razy Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 252 Skąd: takie fajne miasto;)
|
Wysłany: 2008-05-13, 17:06 Gdzię można kupić śruby trapezowe o dł. pow 3m?
|
|
|
Witam,
czy znacie Koledzy jakieś firmy, gdzie można kupić śruby trapezowe Tr25÷30x(skok narazie jeszcze mało ważny) o długości powyżej 3m? Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam!! |
_________________ Podziwiać należy wielkie czyny, a nie wielkie słowa.
Demokryt |
|
|
|
 |
gmaro
Specjalista poziom 3

Pomógł: 87 razy Dołączył: 23 Sie 2005 Posty: 2596 Skąd: zapytaj
|
Wysłany: 2008-05-14, 06:54
|
|
|
Lepiej przy takiej długości zastanowić się nad listwami zębatymi |
_________________ Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem... to nacisnij POMÓGŁ :] |
|
|
|
 |
bartuss1
Specjalista poziom 3

Pomógł: 50 razy Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 1819 Skąd: Kędzierzyn - Koźle

|
Wysłany: 2008-05-14, 12:10
|
|
|
| mi sie udało kupić kulowe 4 m a kulowe tylko dlatego bo nie mogłem znaleźc trapezowych |
_________________ jak pomogłem to wciskaj pomógł |
|
|
|
 |
jancnc1
Czytelnik forum poziom 1

|
Wysłany: 2008-05-14, 13:45
|
|
|
| w dziale GIEŁDA jest post najtańsze śruby i nakretki trapezowe ogłasza sie producent |
|
|
|
 |
qbimet
Czytelnik forum poziom 1 sruby trapezowe

|
Wysłany: 2008-05-14, 16:43
|
|
|
Witam serdecznie
Jestem właścicielem firmy zajmującej się produkcją śrub trapezowych, posiadam duza walcarkę z ruchomymi wrzecionami do tego i innego rodzaju gwintów. Więc sruba o długosci 3 a nawet 4 metrów to żaden problem.
Jeżeli ktoś będzie zainteresowany to to są moje dane kontaktowe
Jerzy Kubiak
Ul. Rymarska 110
70-700 Szczecin
tel/fax 091 4606824
kom. 502032451
pozdrawiam |
_________________ Przemyslaw Borowski |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| sponsorem forum jest www.akcesoria.cnc.info.pl |
Informacje na witrynie cnc.info.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, cnc.info.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych cnc.info.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. Cnc.info.pl jest przeciwna łamaniu zabezpieczeń oraz łamaniu praw autorskich, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt:
Administrator |
|
www.akcesoria.cnc.info.pl
• silniki krokowe • Łożyska liniowe • śruby trapezowe i kulowe
|