|
wypalarka plazmowa sterowana numerycznie- |
| Autor |
Wiadomość |
Wi0la
Nowy użytkownik

|
Wysłany: 2008-04-25, 09:24
|
|
|
| Romek CNC napisał/a: | | Nie kupuj nigdy wynalazków. Jeżeli chcesz kupić cokolwiek od firmy Agmasal to mogę przesłać ci namiar do mojego kolegi, który kupił od nich maszynę - jeżeli można to nazwać maszyną !. On szybko wyleczy ciebie z tego pomysłu. |
krótko mówiąc nie polecasz
dobrze poznać opinie innych tym bardziej gdy się na tym nie znam za bardzo ale posiedze na forum jeszcze tydzień lub dwa, troche poczytam i sama w końcu zrobię tą wypalarkę hehe
| RoboVan napisał/a: | | Na dwie godziny dziennie cięcia szkoda wydawać kasę na profesjonalny sprzęt, |
myślę ze to cięcie będzie trwało trochę dłużej nie 2h dziennie... | bartuss1 napisał/a: | producent powinien wziąć to pod uwage zamiast wciskac ludziom kit, bo przez to traci na wizerunku swojej firmy.
| czyli też nie polecasz.....
to bede szukała dalej...
dzieki za pomoc |
|
|
|
 |
bartuss1
Specjalista poziom 3

Pomógł: 36 razy Wiek: 32 Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 1611 Skąd: Kędzierzyn - Koźle
|
Wysłany: 2008-04-25, 22:46
|
|
|
chcesz to ci zrobie wypalarke, troche tego wykonałem, troche maszyn zbudowanych na bazie moich projektow odpalałem i pracują w przemysle od klimy, poprzez ogrodzenia, naczepy do tirów po statki czy co oni tam w tym szczecinie składają |
_________________ równie dobrze zamiast specjalista poziom 3 moze być aniołek poziom 30 hehe |
|
|
|
 |
Agaxxx
Czytelnik forum poziom 1

|
Wysłany: 2008-06-26, 09:45
|
|
|
hej
może ktoś z Was byłby zainteresowany pracą na stanowisku Operatora Wypalarki Plazmowej? praca w okolicach Opola...
nowa fabryka, nowe maszyny, bardzo dobre warunki socjalne.....
dajcie znać.....
pomóżcie...... |
_________________ Pozdrowionka |
|
|
|
 |
Remen
Sympatyk forum poziom 2 CośNaCodzień

Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 42 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2008-06-26, 10:56
|
|
|
agaxxx, wydaje mi sie ze nabijasz sobie posty |
|
|
|
 |
Romek CNC
Czytelnik forum poziom 3

Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 19 Kwi 2008 Posty: 21 Skąd: Wielkopolska
|
Wysłany: 2008-06-26, 19:14
|
|
|
agaxxx - ogłoszenia typu: "dam pracę" zamieszcza się na innych portalach.
|
|
|
|
 |
Agaxxx
Czytelnik forum poziom 1

|
Wysłany: 2008-06-27, 09:11
|
|
|
jak ktoś szuka pracy korzysta z prasy (wielu różnych tytułów), internetu (wiele różnych portali), pyta/ prosi znajomych, niektórzy nawet idą bezpośrednio do firmy, w której chcą pracować........
dlaczego więc nie korzystać z różnych źródeł jak szuka się pracownika
ja korzystam ze wszystkich możliwości.......
tym bardziej, że nie szukam sekretarki ale profesjonalisty z branży, więc gdzie szukać jeśli nie na forum, które jest skupiskiem profasjonalistów CNC.......? |
_________________ Pozdrowionka |
|
|
|
 |
Remen
Sympatyk forum poziom 2 CośNaCodzień

Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 42 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2008-06-27, 10:32
|
|
|
nie chce wchodzic w niczyje kompetencje jednak chce powiedziec ze ten dzial zajmuje sie problemami technicznymi. na tym forum mozna spokojnie wystawic ogloszenie w dziale "praca" . znajduje sia na koncu strony . pozdrawiam |
|
|
|
 |
lukaszbabi
Czytelnik forum poziom 2

|
Wysłany: 2008-06-27, 12:48
|
|
|
może kolega agaxxx napisze jakie pieniążki proponuje skoro już jesteśmy off-topic, bo przecież to właśnie interesuje operatorów najbardziej....... |
_________________ busturas sesesesesese |
|
|
|
 |
|
|