|
Tokarka WAFO |
| Autor |
Wiadomość |
stal-com
Czytelnik forum poziom 2

|
|
|
|
 |
doniu
Znawca tematu doniu

Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Maj 2007 Posty: 71 Skąd: poznań , Dania
|
Wysłany: 2008-01-04, 23:00
|
|
|
Warta coś jest |
_________________ Ile wiem tyle pomogę a wiem tyle co się od fachowców przez ramie napatrzył |
|
|
|
 |
rockykon
Specjalista poziom 2

|
Wysłany: 2008-01-04, 23:40
|
|
|
| ja bym ja oceniał na jakes 115 888,00 zł |
|
|
|
 |
wladca-swiata
Specjalista poziom 1

|
Wysłany: 2008-01-04, 23:54
|
|
|
| ja osobiscie wole uzywana maszyne renomowanej firmy. Wszystko zalezy do czego maszyna ma sluzyc, jakie dokladnosci ma osiagnac i jaka wydajnosc. |
|
|
|
 |
stal-com
Czytelnik forum poziom 2

|
Wysłany: 2008-01-07, 23:02
|
|
|
| Potrzebuję kupić jakąś nową tokarke CNC i właśnie ta WAFO jest w miare tania ale to chińszczyzna ( w sumie teraz wszystko jest robione w chinach nie wspomne juz o takich markach jak Mikron czy Deckel) i dlatego pytam poważnie czy warto kupić tą maszyne może ktoś ma taką i chętnie się wypowie czy np jest dokładna itp... |
|
|
|
 |
DZIKUS
Specjalista poziom 3

Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 1082 Skąd: ST. WOLA / W-WA
|
Wysłany: 2008-01-07, 23:19
|
|
|
| za takie pieniadze moze by sie dualo kupicjakas polska maszyne, np z tarnowa? |
|
|
 |
inzynierek
Nowy użytkownik

|
Wysłany: 2008-01-19, 23:34
|
|
|
Moim zdaniem to niezla cena za takie wyposazenie... poza tym to nowa tokarnia, czyli jakas gwarancje musisz miec.
Z tego co slyszalem to pracuje troche ich torakrek na slasku i w okolicach wawy i ludzie sa zadowoleni.
Poza tym tajemnica poliszynela jest, ze to firma AVII... a zatem jakies zaplecze serwisowo-techniczne musza miec...
Pozdro |
|
|
|
 |
stal-com
Czytelnik forum poziom 2

|
Wysłany: 2008-01-20, 00:33
|
|
|
| inzynierek napisał/a: | Moim zdaniem to niezla cena za takie wyposazenie... poza tym to nowa tokarnia, czyli jakas gwarancje musisz miec.
Z tego co slyszalem to pracuje troche ich torakrek na slasku i w okolicach wawy i ludzie sa zadowoleni.
Poza tym tajemnica poliszynela jest, ze to firma AVII... a zatem jakies zaplecze serwisowo-techniczne musza miec...
Pozdro |
Hmm z firmą AVIA ma to niewiele wspólnego jedynie tylko tyle że są bezpośrednimi dystrybutorami tego sprzętu z Chin ceny tych maszyn oferowanych przez nich są naprawde atrakcyjne ale co do całego tego zaplecza serwisowego miałbym pewne obawy byłem tam,rozmawiałem z tymi panami i tak jakoś nie do końca jestem przekonany ale maszynę kupiłem a co bedzie dalej czas pokaże wiem jedno że napewno gdy maszyna nie będzie np.trzymała wymiaru będę gnębił tych panów telefonami |
|
|
|
 |
inzynierek
Nowy użytkownik

|
Wysłany: 2008-01-20, 17:35
|
|
|
Daj znac, jak juz bedziesz po pierwszych probach.
Ciekaw jestem jaka bedzie wasza opinia |
|
|
|
 |
|
|