|
CNC FORUM
Amatorskie maszyny CNC
|
|
|
tokarka Bernardo |
| Autor |
Wiadomość |
bartuss1
Specjalista poziom 3

Pomógł: 36 razy Wiek: 32 Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 1611 Skąd: Kędzierzyn - Koźle
|
Wysłany: 2008-05-25, 20:03 tokarka Bernardo
|
|
|
jak ją zwał tak ją zwał ale identik jak proma SPA500P
se zamówiłem
http://www.allegro.pl/ite..._2_lata_gw.html
bo mi sie C6 zaczyna sypac i oszukiwac na wymiarach, i jesli mam powiedzmy C6 przerobic na CNC to musze miec jakąś na chodzie
silnik 0,37 kW no problem - zawsze mozna zmienic jak sie zarznie, ciesze sie ze nie ma pseudowfalownika a sa wajchy do zmiany predkosci obrotowej wrzecionka, podejrzewam że zmiany predkosci na srubie tylko prze gitare. |
_________________ równie dobrze zamiast specjalista poziom 3 moze być aniołek poziom 30 hehe |
|
|
|
 |
gmaro
Specjalista poziom 3

Pomógł: 83 razy Dołączył: 23 Sie 2005 Posty: 2507 Skąd: zapytaj
|
Wysłany: 2008-05-25, 21:02
|
|
|
Bardzo podobna do niebieskiego Nutool 550 tylko cena o wiele większa zresztą warto poczytać bo tak se kolega będzie odkrywał ameryke http://www.cnc.info.pl/tokarka-nutool-550-vf89.htm
|
_________________ Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem... to nacisnij POMÓGŁ :] |
|
|
|
 |
bartuss1
Specjalista poziom 3

Pomógł: 36 razy Wiek: 32 Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 1611 Skąd: Kędzierzyn - Koźle
|
Wysłany: 2008-05-25, 21:50
|
|
|
no wiesz, jak wchodziłem na strone nutool polska czy jakos tak to takiej tokarki tam nie ma, ciekawostka
wszystkie pewnie z jednej licencji, ciekawe tylko ile prawdy w tych hartowanych łozach |
_________________ równie dobrze zamiast specjalista poziom 3 moze być aniołek poziom 30 hehe |
|
|
|
 |
LAX
Czytelnik forum poziom 2

Wiek: 37 Dołączył: 10 Lip 2007 Posty: 11 Skąd: Zamość Andrzej
|
Wysłany: 2008-07-16, 21:56 hobby 500
|
|
|
| witam. napisz proszę jak tam z jakością tej tokarki co kupiłeś właśnie jestem na etapie szukania co kupić |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| sponsorem forum jest www.akcesoria.cnc.info.pl |
Informacje na witrynie cnc.info.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, cnc.info.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych cnc.info.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. Cnc.info.pl jest przeciwna łamaniu zabezpieczeń oraz łamaniu praw autorskich, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt:
Administrator |
|
www.akcesoria.cnc.info.pl
• silniki krokowe • Łożyska liniowe • śruby trapezowe i kulowe
|