|
CNC FORUM
Amatorskie maszyny CNC
|
|
|
NUM 750f |
| Autor |
Wiadomość |
mxmark
Nowy użytkownik

|
Wysłany: 2006-08-30, 15:04 NUM 750f
|
|
|
| Witam. Mam cnc Weeke BP 10 z sterowaniem NUM 750f. Jest to obrabiarka do drewna (wierci, frezuje i robi nutę piłką). Operator który pracował na maszynie skasował mi wszystkie programy ( moje i maszynowe począwszy od programu 9998). Czy ktoś może ma te programy maszynowe na dyskietce, czy w innej formie( o ile się nie myle to było ich około 14)?. Maszyna nie ma stacji dyskietek więc trzeba dograc przez komputer zewnętrzny i nie wiem jakiego programu do tego użyc. Bardzo proszę o pomoc. |
|
|
|
 |
radocharr
Nowy użytkownik

|
Wysłany: 2006-10-03, 17:43
|
|
|
Witam mam te programy moge prazeslac na maila pozdrmxmark,
[ Dodano: 2006-10-03, 18:43 ]
Witam mam te programy moge prazeslac na maila pozdr mxmark, |
|
|
|
 |
sasor
Czytelnik forum poziom 1

|
Wysłany: 2006-10-08, 20:31
|
|
|
| ... do NUMa jest taki fajny programik, nazywa się PCNUM, poszukaj tego |
|
|
|
 |
dgdar
Czytelnik forum poziom 1

|
Wysłany: 2007-10-13, 16:04
|
|
|
Witam,
Lepiej skontaktuj się z Weeke po kopię bezpieczeństwa dla twojej maszyny, wystarczy że podasz nr maszyny. Dyskietka z parametrami do twojej mszyny będzie Cię kosztować ok. 500 Euro, ale masz pewność że po wgraniu wszystko będzie ok. Drugie wyjście to wysłać sterownik do Weeke i za kilka dni będziesz miał maszynę na w ruchu.
Ps. Przed wysłaniem zrób sobie zdjęcia ustawienia kart (zworkowania) |
_________________ HOMAG SUPORT |
|
|
|
 |
miu
Sympatyk forum poziom 1 miu

Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Sty 2008 Posty: 30 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 2008-05-05, 20:01
|
|
|
Hej, jeśli ktoś potrzebuje pc num oraz te programy - mogę przesłać - tylko napiszcie na maila - miu2001@interia.pl
Wiem że temat był już dawno temu, ale może ktoś potrzebuje. Pozdro. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| sponsorem forum jest www.akcesoria.cnc.info.pl |
Informacje na witrynie cnc.info.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, cnc.info.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych cnc.info.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. Cnc.info.pl jest przeciwna łamaniu zabezpieczeń oraz łamaniu praw autorskich, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt:
Administrator |
|
www.akcesoria.cnc.info.pl
• silniki krokowe • Łożyska liniowe • śruby trapezowe i kulowe
|