|
CNC FORUM
Amatorskie maszyny CNC
|
|
|
Wycinarki cnc |
| Autor |
Wiadomość |
toni
Czytelnik forum poziom 3

|
Wysłany: 2007-05-19, 08:21
|
|
|
oczywuście, że może po skosie, a dokładność sobie możesz sam ustawić. Koło o średnicy 50mm nie wiele różni się od wielokąta foremnego w nie wpisanego, albo na nim opisanego którego boki mają 0,05mm
pozdrawiam |
_________________ Pozdro
Qba |
|
|
|
 |
AndrzejYankes
Nowy użytkownik

|
Wysłany: 2007-05-24, 17:52
|
|
|
Witam wszystkich. Dla uściślenia - w Trumpfach graficzne tworzenie programu jest możliwe już od kilkunastu lat np w obrabiarce Trumpf TC500 R (r. prod. 1991).
pozdrawiam. |
|
|
|
 |
marcinkinga
Nowy użytkownik

|
Wysłany: 2008-05-04, 00:27
|
|
|
| Ja własnie zaczynam pracę na trumpf t500r, moja poprzednia maszyna to rainer 2500 i 3000, potrafię programować rainera ale nic nie wiem o sofcie - ktos powiedział ze fanuc. No i jestem w kropce. Co do trumpfa to czy ktos ma jakiś podręcznik? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| sponsorem forum jest www.akcesoria.cnc.info.pl |
Informacje na witrynie cnc.info.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, cnc.info.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych cnc.info.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. Cnc.info.pl jest przeciwna łamaniu zabezpieczeń oraz łamaniu praw autorskich, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt:
Administrator |
|
www.akcesoria.cnc.info.pl
• silniki krokowe • Łożyska liniowe • śruby trapezowe i kulowe
|