|
CNC FORUM
Amatorskie maszyny CNC
|
|
|
Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie |
| Autor |
Wiadomość |
jamesoki
Sympatyk forum poziom 2

|
Wysłany: 2008-09-05, 07:51 Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie
|
|
|
Podczas próby rejestracji Inventora, Autocada, etc w wersji 2007÷2008 wyskakuje mi znane okienko popup:
Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie
Wiersz xxx
Znak yyy
Błąd nieprawidłowa wartość właściwości
Kod 0
URL zzzzzzz
Przez co nie mogę zarejestrować programu. Z wiadomych przyczyn do pomocy technicznej Autodesk napisać nie mogę
To już nie pierwsza kopia cada z którą mam ten problem. Problem mam tylko w domu w pracy używam legalnej kopi i problemu nie ma. No nie ma bo jest to licencja sieciowa i żadnej rejestracji przeprowadzać nie muszę.
Ma ktoś jakiś pomysł co to może być i co ważniejsze jak rozwiązać klopota. Przeinstalowywanie systemu nie pomaga, zmiana kopi też nie. |
|
|
|
 |
paulg
Specjalista poziom 1

Pomógł: 27 razy Dołączył: 28 Paź 2005 Posty: 250 Skąd: Cieszyn
|
Wysłany: 2008-09-05, 10:10
|
|
|
Witam.
Zapewne najbardziej pomocne będzie wykupienie licencji |
_________________ Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
— Mark Twain |
|
|
|
 |
jamesoki
Sympatyk forum poziom 2

|
Wysłany: 2008-09-05, 12:47
|
|
|
Zapomniałem dodać że za opinie w stylu zakup sobie licencję serdecznie dziękuję, Pisząc szczerze o piracie myślałem że rozumie się samo przez się.
[ Dodano: 2008-09-05, 13:48 ]
| Cytat: | Zapewne najbardziej pomocne będzie wykupienie licencji |
Czy zakup licencji wyeliminuje problem? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| sponsorem forum jest www.akcesoria.cnc.info.pl |
Informacje na witrynie cnc.info.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, cnc.info.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych cnc.info.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. Cnc.info.pl jest przeciwna łamaniu zabezpieczeń oraz łamaniu praw autorskich, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt:
Administrator |
|
www.akcesoria.cnc.info.pl
• silniki krokowe • Łożyska liniowe • śruby trapezowe i kulowe
|