|
CNC FORUM
Amatorskie maszyny CNC
|
|
Roland dxy1100 sterowniki poszukiwane |
| Autor |
Wiadomość |
satanistik
Nowy użytkownik

|
Wysłany: 2008-05-22, 09:00 Roland dxy1100 sterowniki poszukiwane
|
|
|
| Kupiłem na złomie ploter jak w temacie, niestety jest to mój pierwszy ploter i nie wiem jak go używać. Nie mogę znaleźć sterowników. Korel ma funkcje generowania pliku plotera ale nie wiem co z tym plikiem dalej robić - jak przesłać go do plotera? |
|
|
|
 |
pukury
Specjalista poziom 3 no i co teraz ?

Pomógł: 73 razy Dołączył: 23 Lis 2004 Posty: 1627 Skąd: kraków
|
Wysłany: 2008-05-22, 09:29
|
|
|
witam !
mam dxy990 i drukuję normalnie z windy .
pracuje na sterownikach hp7475 ( są w systemie ) .
albo spróbuj poszukać w necie sterów do tego ( swojego czasu znalazłem ) .
pozdrawiam ! |
_________________ pukury - bez majzla i młota to nie jest robota !! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| sponsorem forum jest www.akcesoria.cnc.info.pl |
Informacje na witrynie cnc.info.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, cnc.info.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych cnc.info.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. Cnc.info.pl jest przeciwna łamaniu zabezpieczeń oraz łamaniu praw autorskich, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt:
Administrator |
|
www.akcesoria.cnc.info.pl
• silniki krokowe • Łożyska liniowe • śruby trapezowe i kulowe
|