|
CNC FORUM
Amatorskie maszyny CNC
|
|
elektronika nc31 |
| Autor |
Wiadomość |
Lockheed
Nowy użytkownik elektronik

|
Wysłany: 2008-05-23, 17:52 elektronika nc31
|
|
|
| Hejka! potrzebuje schematu sterownika produkcji rosyjskiej elektronika nc31. Zdechl procek i nie wiem co za bardzo mozna tam wsadzic za to .... nawet nie wiem co tam bylo oryginalnie wlutowane bo po awarii zostaly TYLKO nozki w plytce SIC !!!! Padlo zasilanie i zalatwilo procek , ale z tym sie juz uporalem.... Pomocy !!!! |
|
|
|
 |
jędras
Nowy użytkownik

|
Wysłany: 2008-08-28, 17:08 nc 31
|
|
|
| mam ksiazki ale po rusku ale mam dobre namiary na bardzo dobrych elektroników od tych maszyn bo tez mamy nc31 |
_________________ jędras |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
| sponsorem forum jest www.akcesoria.cnc.info.pl |
Informacje na witrynie cnc.info.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, cnc.info.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych cnc.info.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. Cnc.info.pl jest przeciwna łamaniu zabezpieczeń oraz łamaniu praw autorskich, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt:
Administrator |
|
www.akcesoria.cnc.info.pl
• silniki krokowe • Łożyska liniowe • śruby trapezowe i kulowe
|